We onderzoeken en behandelen u met de meest geavanceerde apparatuur die wereldwijd beschikbaar is! Meer weten? Kijk hier!

Laatste nieuws - februari 2018

 

 • Heel Holland Hoest
  Ieder jaar komt er wel een periode dat er veel mensen ziek zijn en op dit moment heerst er een griepepidemie. Als u ervoor zorgt dat uw weerstand goed is, dan bent u minder vatbaar. We adviseren u 1000mg Vitamine C te nemen per dag, om uw weerstand te verhogen. Dit komt overeen met ongeveer 16 sinaasappels, dus het is handig om een goed opneembaar voedingssupplement uit te kiezen. De chiropractor kan helpen uw immuunsysteem goed te laten werken, kom regelmatig langs voor uw 'onderhoudsafspraak', dan helpen we u de winter door.

 • Vergoeding chiropractie in 2018
  We adviseren u goed te kijken naar de vergoedingen van chiropractie in 2018. Er kunnen wijzigingen zijn in de pakketten of vergoedingen van de aanvullende verzekeringen. Overstappen kan de moeite waard zijn.
  Op www.chiropractievergoeding.nl kunt u de verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken en de verzekering kiezen die het beste bij u past.

 • Nieuwe chiropractoren
  De nieuwe chiropractoren hebben hun draai gevonden! U kunt kiezen uit een prachtig team van 8 chiropractoren, met ieder hun eigen specialisaties. Zo is chiropractor Yunju Lee gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen en kinderen en Kelly Schoonderwoerd helpt sporters om optimaal te presteren.