We onderzoeken en behandelen u met de meest geavanceerde apparatuur die wereldwijd beschikbaar is! Meer weten? Kijk hier!

Chiropractie Munksgaard

Chiropractie Munksgaard staat al meer dan 25 jaar voor professionaliteit, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid.
In onze praktijken in Den Haag, Heemstede en Koog a/d Zaan kunt u terecht voor een zorgvuldig onderzoek naar de oorzaak van uw klachten en een deskundige behandeling.


Wij behandelen


Rugklachten
Meer info

Nekklachten
Meer info

Hoofdpijn
Meer info

Hernia
Meer info

Gewrichtsklachten
Meer info

En meer...
Meer info

In Nederland bevindt chiropractie zich de laatste jaren in een stroomversnelling; het aantal chiropractoren neemt toe, steeds meer wetenschappelijke onderzoeken bewijzen de evidentie van chiropractie en de waardering bij het publiek stijgt.

Laatste nieuws - oktober 2017

 

 • Nieuwe chiropractoren
  In Heemstede is chiropractor Yunju Lee, D.C. (uit Zuid-Korea) sinds juni werkzaam. Zij heeft ervaring opgedaan als chiropractor in Engeland. Ze werkt op dinsdag, donderdag en zaterdag.
  Per 1 september is het team In Koog aan de Zaan uitgebreid met chiropractor Thorn Vivier, D.C. (uit Zuid-Afrika). Hij werkt de gehele week en op zaterdag. 
  Het team in Den Haag is vanaf oktober versterkt met chiropractor Kelly Schoonderwoerd, D.C. (uit Canada) Zij zal op dinsdag, donderdag en zaterdag werken.

 • Scandag Den Haag: zaterdag 11 november

  Heeft u klachten en twijfelt u erover om naar de chiropractor te gaan? Kom dan een langs op onze Scandag. Er wordt een Substation Scan van uw rug gemaakt en de chiropractor zal in een persoonlijk gesprek de resultaten uitleggen en aangeven of hij/zij u kan helpen. Op de Scandag geldt het speciale tarief van EUR 20,00. We werken alleen op afspraak, tel: 070-3543288. (vol = vol).

 • Gratis 'kids check-up' in september en oktober
  De scholen zijn weer begonnen, het is weer tijd voor een controle bij de chiropractor. Chiropractie is effectief en veilig voor kinderen. Een slechte houding op school, een kromme nek met de telefoon/tablet, het dragen van een zware tas, dit alles kan zorgen voor het verstrakken van de spieren in de nek of rug. Dit kan nekpijn, hoofdpijn, rugpijn of andere klachten veroorzaken. 
  In september en oktober kunt u een afspraak maken voor een gratis 'check-up' van uw (klein)kind.
  Deze actie geldt alleen op afspraak, voor kinderen tussen de 4-16 jaar, waarvan de (groot)ouders al behandeld worden door een van onze chiropractoren.