We onderzoeken en behandelen u met de meest geavanceerde apparatuur die wereldwijd beschikbaar is! Meer weten? Kijk hier!

Ervaringen

Eén van onze patiënten heeft een dochtertje van 6 maanden oud:
Liane was heel onrustig en huilerig, had veel last van krampjes en problemen met de ontlasting. Vanaf de geboorte was ze al onder behandeling bij de arts en later bij een kinderarts in het ziekenhuis. Na haar verschillende keren onderzocht te hebben,  konden ze geen oorzaak vinden. Omdat de moeder al jaren bij Per Munksgaard onder behandeling was, besloot ze de baby te laten onderzoeken door de chiropractor. Gelukkig werd de oorzaak snel gevonden en kon ze worden behandeld. Meteen na de 1e behandeling was er al een verbetering merkbaar. Ze werd rustiger en de krampjes verdwenen. Het kleine meisje is in totaal 3 keer behandeld met een fantastisch resultaat.

 

Bram is een jongen van 9 jaar, die sinds anderhalf jaar bij chiropractor Per Munksgaard onder behandeling is.
Bram had last van zijn nek en kon zich moeilijk concentreren. Hij kon niet goed omhoog kijken en dat was ook heel lastig als hij tv ging kijken in de klas. Omdat zijn moeder ook bij de chiropractor kwam, heeft ze hem een keer meegenomen. Chiropractie bleek een goede oplossing te zijn voor Bram. Na een aantal behandelingen ging het beter met de nek en waren de klachten weg. Hij voelde zich ook veel rustiger en het gaat beter met de concentratie. Zijn ouders waren verwonderd over de goede resultaten. Nu komt Bram regelmatig voor behandeling, om klachten in de toekomst te voorkomen. Zijn moeder zegt dat hij het zelf voelt als hij er weer aan toe is en er dan zelf om vraagt: "Wanneer gaan we weer naar Per?”

 

De familie Ruitenbeek komt met vier personen bij de chiropractor:
De heer Ruitenbeek had last van migraine en nekklachten. Vroeger heeft hij een whiplash gehad, door een auto ongeluk. Hij had regelmatig het gevoel dat er een zenuw bekneld zat in de nek. De chiropractische behandelingen zorgden voor een sterke verbetering.

Mevrouw Ruitenbeek had al jarenlang last van astma en van problemen met de holtes in het hoofd. Er waren al veel onderzoeken gedaan. Sinds ze onder behandeling is bij de chiropractor zijn de klachten sterk verminderd en heeft ze minder last van de holtes. Al na twee behandelingen merkte ze ook dat het beter ging met haar astma en dat ze ‘meer lucht had’. Ze heeft ook duidelijk meer energie.

De dochter kreeg op 16-jarige leeftijd maag- en darmklachten, vanwege stress. Zij is onderzocht door Jason Day en voor haar was chiropractie ook een oplossing. Door een combinatie van behandelingen en voedingssupplementen zijn de klachten verdwenen.

De zoon van 14 jaar komt voor preventieve behandelingen. Hij is een keeper in een voetbalelftal en kan wel eens verkeerd vallen. Om klachten te voorkomen, is het belangrijk dat zijn wervelkolom af en toe wordt onderzocht.

 

Luuk is een jongen van 10 jaar en hij komt sinds maart 2010 bij chiropractor Kate Cox.
Luuk had last van liespijn. Hij was al bij de huisarts en de kinderarts in het ziekenhuis geweest maar daar werd niets gevonden. Vervolgens kwam hij bij de chiropractor en zij deed uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van de liespijn. Het bleek dat de klachten vanuit de rug kwamen. In het begin werd Luuk 2x per week behandeld en dat gaf erg veel verbetering.

Tijdens één van de behandelingen kwam toevallig ook zijn dyslexie ter sprake. Vanaf toen heeft de chiropractor ook de dyslexie behandeld. Het verbaast de moeder van Luuk dat het daarmee nu ook erg goed gaat. Hij kan zich duidelijk veel beter concentreren.
Luuk gaat nu 1x per week naar de chiropractor en de verwachting is dat voorlopig zo blijft. Daarna zal hij 1 x in de 2 weken gaan, om het resultaat vast te houden.

 

De familie Duursma komt al jarenlang voor chiropractische behandelingen bij de chiropractor.
De klachten zijn verdwenen, maar ze blijven komen voor preventie.

Mevrouw Duursma had last van hartritmestoornissen. Ze was bij de cardioloog geweest voor onderzoeken, omdat het hart af en toe oversloeg. Daar werd geen oorzaak gevonden. Ze besloot om te proberen of chiropractie een oplossing kon bieden. Na een aantal behandelingen waren haar klachten verdwenen. Daarnaast had ze last van haar onderrug en deze klachten werden ook verholpen door de chiropractor.

Omdat ze zo tevreden was over het resultaat, besloot ze ook haar kinderen te laten behandelen. Ze waren 11 en 12 jaar toen ze voor het eerst bij de chiropractor kwamen. Het is belangrijk om bij kinderen die in de groei zijn, regelmatig de wervelkolom te controleren.
Toen de dochter de ziekte van Pfeiffer kreeg en daarbij ook darmproblemen, zijn deze klachten sterk verminderd dankzij de behandelingen van Jason Day.

Vervolgens kwam ook de heer Duursma voor onderzoek en behandeling, omdat hij last had van de onderrug. Hij was begonnen met fysiotherapie, maar bleef last houden van de spieren en spanningen in de rug. Dankzij chiropractie zijn deze klachten ook verdwenen.  Nu komt het gehele gezin elke 6 weken, omdat ze weten: voorkomen is beter dan genezen.

 

Mevrouw Bakker uit Texel is sinds 2002 onder behandeling bij Per Munksgaard:
Al jarenlang had ik veel pijn en op een gegeven moment kon ik daardoor zelfs niet meer lopen. Ik ben op verschillende plaatsen onderzocht, van Nijmegen tot Amsterdam en mij werd verteld dat de pijn werd veroorzaakt door artrose. Er was volgens de artsen niets aan te doen en ik zou niet meer beter worden. Een buurman van mij was een patiënt van Per en hij overtuigde mij om ook een afspraak te maken bij de chiropractor. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar heb de afspraak toch gemaakt. Gelukkig maar!

Per heeft me onderzocht en hij wilde een MRI Scan laten maken om meer gegevens te hebben. Hiervoor kon ik de volgende dag al terecht in Amsterdam. Toen Per het resultaat van de MRI Scan zag, vertelde hij me dat ik een dubbele hernia had. Dit veroorzaakte de pijn. Hij kon me niet beloven dat hij me beter kon maken, maar zei wel dat hij me kon helpen, zodat ik weer zou kunnen lopen. We begonnen met een intensieve behandeling van 2x per week. Het gaf al snel resultaat en voorzichtig kon ik weer wat stukjes lopen. Daarna hebben we de frequentie langzaam afgebouwd naar 1x per week, 1x per 14 dagen en 1x per 3 weken. Het is toch een hele reis vanaf Texel, dus nu kom ik 1x per 4 weken. Zonder de chiropractische behandelingen zat ik nu in een rolstoel. Per heeft me weer op de been geholpen en daar ben ik hem heel dankbaar voor.”