We onderzoeken en behandelen u met de meest geavanceerde apparatuur die wereldwijd beschikbaar is! Meer weten? Kijk hier!
  • Effectieve behandelingen
  • Betrouwbare apparatuur
  • Geavanceerde technieken
  • Persoonlijke aandacht

Chiropractoren

Contact

Informatieavonden

Hernia behandeling Den Haag

Voor een hernia behandeling gaat u naar Chiropractie Munksgaard in Den Haag. Wij maken gebruik van de meest betrouwbare en moderne onderzoeksapparatuur. Op deze manier kunnen wij snel de oorzaak van uw klachten achterhalen en een doeltreffend behandelplan opstellen. Bij ons staat uw gezondheid voorop en gaan we meteen op zoek naar de oorzaak van uw klachten om de pijn bij de bron aan te kunnen pakken. Wij bieden u de best mogelijke behandeling.

Een hernia behandeling door Chiropractie Munksgaard in Den Haag

Een hernia behandeling door Chiropractie Munksgaard in Den Haag begint met een intake en een onderzoek. Op basis daarvan stelt onze chiropractor een behandelplan op. Een hernia is bijzonder pijnlijk. Een deskundige behandeling van uw klachten kan deze pijn wegnemen en in de toekomst voorkomen. Hierbij maken we gebruik van decompressie therapie. Wij zullen u ook van tips voorzien over uw levensstijl en hoe u een hernia in de toekomst kunt voorkomen.

Meer informatie en contact

Wilt u graag meer informatie over een hernia behandeling door Chiropractie Munksgaard in Den Haag ontvangen? Neem dan direct contact met ons op. U kunt bellen naar 070 – 3543288 of een e-mail sturen naar denhaag@munksgaard.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen op deze pagina.  

Wij hebben ook praktijken in Heemstede en Zaanstad.

Voor een hernia behandeling gaat u naar Chiropractie Munksgaard in Den Haag. Onze deskundigen pakken de pijn aan bij de bron. Vragen? Neem dan snel contact op.

Relevante onderwerpen:

Hernia behandeling | Chiropractie Zaandam | Behandeling hernia rug Amsterdam | Rugpijn midden | Hoge rugpijn Amsterdam

Wij behandelenRugklachten
Meer info

Nekklachten
Meer info

Hoofdpijn
Meer info

Hernia
Meer info

Gewrichtsklachten
Meer info

En meer...
Meer info

Maak direct een afspraak

Velden met * zijn verplicht