Decompressie therapie | Rugkliniek Chiropractie Munksgaard
We onderzoeken en behandelen u met de meest geavanceerde apparatuur die wereldwijd beschikbaar is! Meer weten? Kijk hier!
  • Effectieve behandelingen
  • Betrouwbare apparatuur
  • Geavanceerde technieken
  • Persoonlijke aandacht

Chiropractoren

Contact

Informatieavonden

Decompressie therapie

Spinale decompressie therapie is een behandeling voor rugklachten en dit laat u bij Chiropractie Munksgaard doen door onze specialisten. Deze succesvolle behandelmethode is geschikt voor diverse rugklachten. Druk op de tussenwervelschijven is vaak de oorzaak van rugklachten. Deze druk kan leiden tot vervorming van de tussenwervelschijven, waardoor zenuwen in het nauw komen. Dit veroorzaakt klachten zoals pijn, gevoelloosheid en tintelingen. Chiropractie Munksgaard heeft al vele jaren ervaring met het behandelen van deze klachten. Wij helpen u graag van uw klachten af in een van onze vestigingen in Den Haag, Zaanstad of Heemstede

Decompressie therapie voor mensen met diverse rugklachten

Onder meer mensen met een hernia, ischias en uitstralende rugpijn hebben veel baat bij decompressie therapie. Deze behandeling is geschikt voor volwassenen.  Voordat we beginnen aan de behandeling, volgen eerst twee consulten. Tijdens het eerste consult onderzoekt onze chiropractor uw klachten, waarna in het tweede consult de resultaten van het onderzoek worden besproken en het behandelplan wordt voorgesteld. Tijdens dit tweede consult wordt gestart met de behandeling.

Consulten

Wilt u direct een afspraak maken met Chiropractie Munksgaard? Dit kunt u eenvoudig online doen. Vervolgens neemt onze assistente zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u nog meer vragen heeft kunt u ook contact met ons opnemen. Op onze contactpagina vindt u de contactgegevens van onze vestigingen. Wij zijn telefonisch en per e-mail te bereiken. Laat ons u van uw rugklachten afhelpen en maak gebruik van onze spinale decompressie therapie. Wij pakken de pijn bij de bron aan!

Bij Chiropractie Munksgaard onderzoeken en behandelen we uw rugklachten met spinale decompressie therapie. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van geavanceerde apparatuur en de meest actuele behandelkennis uit het vakgebied.

Relevante onderwerpen:

Scoliose chiropractor | Behandeling hernia rug Amsterdam | Behandeling hernia rug | Chiropractie | Chiropractor Zaandam

Wij behandelenRugklachten
Meer info

Nekklachten
Meer info

Hoofdpijn
Meer info

Hernia
Meer info

Gewrichtsklachten
Meer info

En meer...
Meer info