We onderzoeken en behandelen u met de meest geavanceerde apparatuur die wereldwijd beschikbaar is! Meer weten? Kijk hier!

Behandelingen Pro Adjuster

Een nieuwe manier van behandelen met de Pro-Adjuster
Sinds 2005 beschikt Chiropractie Munksgaard over de nieuwste techniek op het gebied van chiropractie. We waren de eerste chiropractie praktijk in Nederland die met de Pro-Adjuster is gaan werken. Wij zijn ervan overtuigd dat we onze patiënten op deze manier de beste behandelingen kunnen bieden.

Waarom werken we met de Pro-Adjuster?
De Pro-Adjuster geeft ons de mogelijkheid om standaardisatie aan te brengen binnen de praktijk. We vinden het belangrijk dat alle patiënten op dezelfde manier worden onderzocht en behandeld, ongeacht door welke chiropractor dit is. Daarnaast biedt het werken met de Pro-Adjuster grote voordelen in combinatie met de huidige behandelmethoden.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
De patiënt zit enigszins voorover gebogen, waardoor de wervelkolom licht gebogen is. Hierdoor ontstaat een kleine afstand tussen de wervels, waardoor een zeer nauwkeurige meting mogelijk is.

De behandeling bestaat uit drie fases:
1. onderzoek
2. behandeling
3. controle onderzoek

De chiropractor begint met het onderzoeken van de wervelkolom. De Pro- Adjuster signaleert de eventuele probleemgebieden en geeft deze weer op het beeldscherm. Hij geeft aan hoe de wervelkolom eruit ziet en welke wervels behandeld moeten worden. Vervolgens worden met behulp van de Pro-Adjuster de betreffende wervels behandeld. Daarna volgt een controle onderzoek, waarbij op het beeldscherm de verandering te zien is.

Wat zijn de belangrijkste voordelen

 • Nauwkeurigheid
  De Pro-Adjuster is ontwikkeld met behulp van technieken en materialen die ook in de ruimtevaart worden gebruikt. De behandeling vindt met grote precisie plaats.

 • Visualisatie
  De patiënt kan op een beeldscherm de meetgegevens en de resultaten van een behandeling zien. Hierdoor is het voor de chiropractor mogelijk om duidelijk uit te leggen waar de probleemgebieden (subluxaties) zich bevinden. De Pro-Adjuster beschikt over een educatief programma, waarmee de chiropractor een goede uitleg kan geven over het zenuwstelsel.

 • Flexibiliteit
  De Pro-Adjuster beschikt over meerdere mogelijkheden om de behandeling aan te passen aan de wensen van de patiënt. De behandeling is pijnloos en ook zeer geschikt voor kinderen en ouderen met een lagere botdichtheid.

 • Registratie
  De behandelingen kunnen worden geregistreerd, waardoor een compleet patiënt dossier ontstaat.